Нещодавно увага Наді Дорофєєвої була звернена на масову ракетну атаку рашистів, здійснену 10 жовтня 2022 року.

Вона миттю повернула українців думками до 24 лютого, коли відбувалося те саме. Але реакція вже зовсім інша. А зараз виконавиця відверто поговорила зі своїми шанувальниками, щоби розповісти про відчуття під час концертів.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Коли я співаю для військових, важко пояснити те, що я відчуваю всередині... Коли дивишся в їхні красиві світлі очі, щемить серце. Не вистачить слів подяки всім захисникам і захисникам, які захищали і захищали нашу країну . Слава всім героям! Слава Україні!", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

На фотографії вона у легкій сукні обіймає чоловіка у футболці "Національної гвардії", з посмішкою на обличчі. І з бурею емоцій усередині.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Вони просто найкращі!", "Як же хочеться якнайшвидшого мирного життя", "Все ж чекаємо кліп", "Слава всім нашим героям, які зараз захищають нашу країну", "Все змінилося, ми стали сильнішими, тому я впевнена і переможемо", "Яка ж ти тут на фото щаслива, хороша", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва розповіла, чому перенесла прем'єру свого нового кліпу "У твоїй душі": "Дуже особливо..."

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Дантес вибачився перед мамою, ставши "поганим українцем": "Ти теж, гени"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва знайшла, хто є мішенню для російських ракет: "Роблю висновок"