Відомий український блогер, продюсер та шоумен Олексій Дурнєв відпинав Володимира Дантеса на очах у шанувальників. Відповідним кадром виконавець поділився у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Олексій Дурнєв та Володимир Дантес вирушили у благодійний тур Європою. Знаменитості поставили собі за мету своїм гумором зібрати кошти на допомогу українським захисникам. Обидва артисти знаються на якісному гуморі, тому на сцені часом відбувається незрозуміле. Якраз подібний кадр і вдалося сфотографувати комусь із глядачів.

Олексій Дурнєв та Володимир Дантес, фото: Instagram
Олексій Дурнєв та Володимир Дантес, фото: Instagram

Так, на опублікованому фото Володимир Дантес стоїть прогнувшись, підставляючи "п'яту точку" своєму колезі по сцені. Олексій Дурнєв у цей момент замахується ногою і "засаджує" йому стусан прямо в "ціль".

Дантес і Дурнєв. Фото: скрін instagram stories
Дантес і Дурнєв. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Концерт просили не знімати, але я просто уловила класний кадр", - підписала фото прихильниця, кадр якої опублікував Дантес.

Артист і сам не втримався від коментарів.

"У нас весело", - прокоментував колишній чоловік Наді Дорофєєвої.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Дантес показав, у якій "халупі" йому доводиться жити після розлучення з Дорофєєвою: "Життя пішло на спад".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва повернулася в спільний з Дантесом будинок, і поринула у спогади про колишнє життя: "Дякую за все, що тут було".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька розповіла, як хлопець повернув їй любов до життя: збирає гроші для ЗСУ, як у церкві.