Зупинилося серце знаменитого британського актора Роббі Колтрейна, якого полюбили мільйони телеглядачів завдяки ролі Геґріда у фільмах про "Гаррі Поттера". Про це повідомляє BBC.
Фільми про "Гаррі Поттера" підкорили серця мільйонів глядачів як маленьких, так і дорослих. Напевно, всім подобався добродушний велетень Геґрід, якого зіграв британський актор Роббі Колтрейн.

Роббі Колтрейн. Фото: скрін youtube
Роббі Колтрейн. Фото: скрін youtube

Стало відомо, що 72-річний актор помер. Що спричинило його смерть і коли відбудеться прощання із зіркою фільму про юного чарівника, не повідомляється. Але можна уявити, який біль зазнають мільйони шанувальників.

Роббі Колтрейн. Фото: скрін youtube
Роббі Колтрейн. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що три роки тому у Роббі Колтрейна буквально віднялися ноги, а причиною цього стала зайва вага. Актор був змушений пересуватись на інвалідному візку. Медики рекомендували йому схуднути, адже інакше стан міг погіршитися.
"Роббі, ймовірно, запам'ятається на десятиліття вперед як Геґрід… роль, яка приносила радість і дітям, і дорослим, викликаючи потік листів від шанувальників щотижня протягом понад 20 років", - сказав агент актора.