Відомий український музикант, ексведучий Travel-шоу "Орел і решка" Коля Сєрга, який також є членом "Культурного десанту", показав справжніх супергероїв, які зараз воюють на передовій. Барвистими фото він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Коля Сєрга з перших днів війни робить все, щоб наблизити перемогу над окупантами, зокрема, підтримує дух воїнів. Він у компанії інших музикантів їздить країною, виступаючи для захисників навіть на найближчих до ворога позиціях.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Цього разу Коля Сєрга поділився серією яскравих фото, які він зробив під час зустрічі з українськими воїнами. Він зазначив, що ЗСУ показали, що супергерої необов'язково мають носити трико, як у коміксах та назвав їх людьми, які "тримають наше небо".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Завдяки їм – ми тепер віримо в супергероїв. І знаємо: вони носять пікселі та берці! А зовсім не дивні трико з коміксів. Але їхня суперсила — з тих, яку не осягнути найзнаменитішим сценаристам світу. Наші супергерої – це звичайні люди, потиснути руку яким їдуть президенти та суперзірки", - зазначив музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Коля Сєрга розповів, чому зустрічі з воїнами ВСУ кращі за будь-які антидепресанти: "Світлі очі в темні часи".

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" закликав готуватися до будь-яких сценаріїв після жорстоких обстрілів України: "Новий етап".

Крім того, ми писали, Олександр Положинський з окопу невпинно ганьбить загарбників із Росії: "І чекають".