Відома українська продюсер, бізнес-вумен та колишня дружина репера Потапа Ірина Горова поділилася з шанувальниками цікавим фото. Там вона з'явилася разом зі своєю дочкою Наталкою, та розповіла про спільний час із близькими.

Пост був опублікований на сторінці жінки в соціальній мережіInstagram, Активним користувачем якої вона є. Регулярно вона радує шанувальників новими кадрами з заходів, або ж сімейні кадри з дочкою та сином.

На цей раз такий випадок - на знімку вона з'явилася зі своєю дочкою Наталкою. Вони посміхаються та позують на камеру.

Ірина Горова. Фото: instagram.com/gorovaya_irina/
Ірина Горова. Фото: instagram.com/gorovaya_irina/

У своєму посту дівчина вирішила поговорити на тему того, як важливо проводити час із близькими, встигати при цьому працювати.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Любов, спокій, щастя, надзвичайна ніжність, радість - слова, що спливають у голові, коли спілкуєшся з близькими та рідними людьми, дітьми, коли проводиш з ними час, не включаючи телефон і не відволікаючись на зовнішній світ . Саме в такі моменти відкриваєшся природі, своєму істинному "Я", внутрішньому світу і хочеш, щоб ці моменти з'являлися все частіше і тривали довше. Ірина Горова

Проходить багато часу, коли починаєш замислюватися про те, як усе можна зберегти, щоб при цьому нічого не втратити, і не ловити муки совісті за те, що не зміг приділити належної уваги.

Ірина Горова одного разу запитала, до якого типу жінку вона відноситься: EBIDTA, або ж до тих, хто присвячує час собі і працює тільки заради власного задоволення.

[quote author="Ірина Горова"]І раптом мене осяяло! якраз під час відповіді, я зрозуміла, що питання не правильне, і мої внутрішні думки неправильні, не в тому напрямку, справа не у формі, не в тому, що ти робиш, не в EBIDTA та NP, не в розподілі часу, людина /годин, перевдяганні спідниць і штанів і встрибування в різні ролі, а в тому, щоб усередині збалансувати енергії, сильну і слабку, чоловічу і жіночу, ніжну і грубу, цілеспрямовану і ліниву і тоді не потрібно буде шукати гармонію в зовнішньому, вона буде всередині. І це зовсім не просто, тим більше що останні 15 років, все робила для розвитку саме войовничої своєї сторони, яка допомагала будувати і розвивати команди, а ніжну і тендітну залишила до кращих часів.

Ірина Горова, фото: Instagram
Ірина Горова, фото: Instagram

Вона впевнена, що це знайоме багатьом жінкам, і настав час починати щось змінювати.

Нагадаємо, що Ірина Горова, колишня дружина Потапа, показала, від чого її серце розділене на частинки.

Раніше ми повідомляли, що колишня Потапа Ірина Горова "осліпла" від краси України: "Все моє".