Відома українська виконавиця Надя Дорофєєва показала свою команду мрії, з якою зібралася підкорити шоу "Голос країни". Кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва користується великою популярністю серед українців, інтерес яких особливо підігрівся, коли стало відомо про її роман із Михайлом Кацуріним. Сама зірка активно веде сторінку в соцмережі і регулярно радує новими кадрами як з особистого життя, так і з роботи.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Youtube

На цей раз Надя Дорофєєва вирішила показати свою "команду мрії", яку їй вдалося зібрати в новому сезоні шоу "Голос країни", де їй пощастило стати зірковим тренером. Випуск проєкту переносився через повномасштабну війну, але тепер знову тішить телеглядачів.

"Частинка моєї дрім тім", - підписала кадри колишня Дантеса.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Шанувальники зазначили, що зірці справді вдалося зібрати найкращі таланти, які мають усі шанси на перемогу.

"Бажаємо перемоги! Найсильніша команда збирається", "Залишилось 2 місця їх обов'язково займуть люди, які доторкнулися до твого серця", "Зібрала найкращих", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва зізналася, що у неї виявили пухлину та показала шрами, Дантес не стримався: "Моя дівчинка".

Також наш портал інформував, Володимир Дантес та Олексій Дурнєв без жінок вирушили запалювати до Польщі: особисті, інтимні, хвилюючі, непристойні.

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва розповіла, чому перенесла прем'єру свого нового кліпу "У твоїй душі": "Дуже особливо..."