Знаменитий український хореограф, зірка шоу "Танці зі зірками" Влад Яма згадав минуле та розповів про біль, який не дає спокою зараз. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Яма, який зараз разом із сім'єю перебуває у США, вирішив згадати недавнє минуле. Він поділився фото, зробленим рік тому, коли не було повномасштабної війни. У кадрі він позує, пригорнувшись до спекотної красуні в розкішному вбранні - своїй дружині.

Влад Яма з дружиною. Фото: скрін youtube
Влад Яма з дружиною. Фото: скрін youtube

"Рік тому. А існує функція "Згадати день без сліз?", - підписав фото хореограф.

Влад Яма із дружиною. Фото: скрін instagram stories
Влад Яма із дружиною. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Влад Яма зазначив, що ті безтурботні дні позаду, а зараз його тягне сильний біль за Запоріжжя, де він народився, а також низка інших міст, які безперервно страждають від злочинних наказів російського президента та його "армії".

"Коли російська "армія" намагається знищити рідне місто і всю країну. Ракетами, вночі, мирним населенням. Героїчно, бл…", - поділився він.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, молодий чоловік Катерини Кухар із "Танці зі зірками" Стоянов розповів про складний характер дружини, літають кросівки: "Її вибішує".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва повернулася в спільний з Дантесом будинок, і поринула у спогади про колишнє життя: "Дякую за все, що тут було".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танці зі зірками" після погроз путіна заявила, що зараз саме час любити і не боятися: "Вибирати себе".