Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер і Волошин випали із соціального життя на два тижні відразу після весілля, тому вже встигли рознестися чутки про їхній розрив. Парочка все ж таки вийшла на зв'язок і спростувала таку інформацію, проте співачка помітила деякі дива з боку чоловіка.

Трінчер і Волошин, кадр з весільного відео
Трінчер і Волошин, кадр з весільного відео

Зірка показала, що Волошин зберігає архівні фото з колишньою дівчиною та інколи їх переглядає. Анну трохи бентежить цей факт, оскільки сама так не робить.

"А ну покажи всім, що відбувається взагалі. Увага, ми дивимося добірку фотографій колишньої дівчини Олександра Волошина", - сказала Трінчер.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

"Він із цього сміється, а мені зовсім не смішно", - додала зірка.

Більше того, Трінчер вже деякий час не носить обручку, але пара не розкриває причину і до останнього тягне інтригу.

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер розкрила правду про батька, якого ніхто не бачив: "Завдав багато болю, але я вибачила"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер після "пропажі" показала, як її змінює алкоголь: "Вперше у житті дозволила собі..."

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер розповіла про перший інтимний досвід у 16 ​​і сварках з Волошиним: "П'яна вщент першому-ліпшому...