Телеканал СТБ повідомив нову дату повернення романтичного шоу "Холостяк" з 12 сезоном та Алексом Топольським після того самого випадку зі скасуванням прем'єри за лічені години.

Як виявилось, глядачі познайомляться з чоловіком та дівчатами 28 жовтня 2022 року. У зв'язку з цим хлопець вийшов на зв'язок, щоб розповісти з яким нетерпінням він чекає на початок прекрасної історії та нового етапу у власному житті.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Неймовірні емоції, незабутні почуття, глибина та пригоди – все це незабаром у новому сезоні головного проекту країни! З 28 жовтня по п'ятницях о 19:00 зустрічаємося на телеканалі СТБ. увійшли в ефір", - пише Алекс Топольський у публікації.

На відео показаний промо-ролик, на якому Алекс стоїть перед машиною, чекає на дівчат для знайомства... але й не тільки. На деяких кадрах встигли показати тих, хто разом із Тополським вирушить до спекотної країни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alex_topolsky/
Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alex_topolsky/

"Заморочили нам голови", "Це не фейк? ж показ буде", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Алексу Топольському знайшли час - "Холостяк" дізнався нову дату виходу: "Задовбався дітей ховати"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Топольський закликав союзників України до жорсткої відповіді на обстріл міст: "Нелюдська психованна акція"

Знай.ua писав, Григорій Решетник у річницю весілля з дружиною розповів про народження дечого особливого: "Наше кохання міцніє"