Юрій Великий, пародист, який прославився тим, що пародував Зеленського, з "Кварталу 95" запропонував нову порцію гумору, цього разу перетворившись на пропагандиста Соловйова.

Чоловік коротко розповів про події в Україні, від імені путінського посіпаку і втік до рашистів Іллі Ківи.

Юрій Великий в образі Олега Ляшка. Фото: скрін youtube
Юрій Великий в образі Олега Ляшка. Фото: скрін youtube

"Добрий вечір, у студії Володимир Соловйов. Як відомо, я ніколи не виходжу в ефір з маленького приводу. Якщо я і виходжу, то тільки по-великому. А ходити по-великому мене навчили ще з пелюшок . І сьогодні у мене для вас є свіжа купа інформації. Так що сідайте зручніше, мої шановні телег*вноєди. Я вам дохідливо розмажу це все по поличках", - говорить він на самому початку.

Потім Юрій Великий від імені Соловйова повідомив, що росіяни ж обіцяли вдарити по центрах прийняття рішень. І вдарили. Але загвоздка в тому, що, за словами рашистів, рішення приймаються "ким завгодно і де завгодно"...

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Наприкінці на зв'язок виходить Ілля Ківа зі своїми казками про втечу Зеленського з України.

"Половина ракет як злетіла, так і впала, ще половину розікрали", "Дякую Вам Юрія за неймовірний гумор", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юрій Великий з "Кварталу 95" та журналіст Золкін запропонували правильний варіант мобікам: "Беріть білі труси"

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Великий із "Квартал 95" показав Олега Ляшка після присяги у ЗСУ: "Окремий радикальний батальйон"

Знай.ua писав, гуморист з "Кварталу 95" Юрій Великий розніс лукашенка і путіна і відправив обох на єдиний прийнятний курорт