Українська акторка та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", любить радувати армію шанувальників новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 830 тисяч людей.

Ксенія Мішина показала, яким приємним сюрпризом її потішили спозаранку. Артистка лише встигла розплющити очі, як їй зателефонував кур'єр і попросив прийняти подарунок, проте ім'я відправника не назвав. Сказав, що таємниця.

Зірка була здивована, адже не чекала такого жесту.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Кур'єр приніс Мішиній симпатичний букет квітів, після чого вона зазначила, що чоловікам потрібно частіше робити такі сюрпризи. Вона до останнього не знала, від кого вони і запропонувала шанувальникам вгадати.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

"Дуже приємно отримувати квіти від чоловіків особливо у такі важкі періоди життя", - зізналася Ксенія.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

У результаті інтрига розкрилася. Виявилося, що такий сюрприз приготувала для артистки підписниця, подякувавши за те, що надихнула її. Зірка заявила, що її анітрохи не засмутило те, що відправником виявився не чоловік.

"Ксенія, дякую за натхнення до саморозвитку. Ви чудова, бережіть себе", - написала віддана фанатка.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Раніше ми писали про те, що роздягнена Ксенія Мішина з "Холостячки" показала себе в гостях у чоловіка: "Це вже рівень"

Як повідомляв Знай.ua, колишній Ксенії Мішиної Еллерт придумав, як дати злості українців правильний вектор: "Можете допомогти"

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина після нової атаки запевнила, що ЗСУ помстяться окупантам і закликала не здаватися: "Ми вистоємо, не зламаємось"