Відомий український хореограф Дмитро Дікусар, який після повномасштабного вторгнення рашистів пішов захищати Батьківщину, звернувся до громадян із важливими словами та з проханням.

Публікацію виставили на його сторінці в соціальній мережі Instagram. Чоловік зазначив, що немає випадковості у тому, що лежить перед нами на долонях життя. У цьому навіть не слід сумніватися.

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, фото з instagram
Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, фото з instagram

"Якщо перед тобою їжа, що не сподобалася тобі, з'їж її, щоб з'ясувати, що це таке і чому вона тут з'явилася. Потім рухайся далі... Я знаю, як втомилися українці і розумію, яку переоцінку цінностей пройшов кожен із нас. Але саме разом ми зможемо переварити цю жахливу "страву життя" і звільнити місце для чогось нового", - пише Дмитро Дікусар у публікації.

А потім він заявив, що йому з іншими військовослужбовцями дуже потрібні рації – терміново. Бо через зв'язок залежить злагодженість дій підрозділів.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Дмитро Дікусар, фото: Instagram
Дмитро Дікусар, фото: Instagram

"Я пишаюся тобою більше, ніж будь-коли. Ти герой", "Ми не втомилися, тому що знаємо, що вам набагато важче. Молимося за ваше життя", "Бережіть себе, Дмитре! Ви наш талановитий танцівник! А ще - справжній мужчина", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Андрій Хливнюк, Дмитро Дікусар, Майкл Щур та Тарас Тополя потрапили під обстріл - "термінатори", які пережили пекло

Як повідомляв "Знай.uа", фіналіст "Танці зі зірками" Дікусар знайшов, що показати дітям під час війни: "Нехай вони знають"

Знай.ua писав, Дмитро Дікусар зізнався, чи розвінчався з Оленою Шоптенко і в яких відносинах з Іриною Білик: "Немає бажання"