Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала свої дитячі мрії, та поміркувала, якими б вони буди зараз, після обстрілів Києва.

Катя Нікітіна нестандартно відреагувала на атаку столиці іранськими дронами, атака відбулася напередодні, і ще по болючих слідах дівчина вирішила прокоментувати ситуацію від себе. Знаменитість розмістила фото в Інстаграм, на якому позує згорбивши оголену спинку.

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/
Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

У описі до фото знаменитість, яку полюбили за вибухові жарти, спортивну фігуру та шикарну розтяжку, Катя написала про дитячі мрії.

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/
Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Не все залежить від нас … на жаль. У дитинстві я мріяла навчитись літати…Але якби я була дитиною зараз, я би мріяла навчитися накривати УКРАЇНУ КУПОЛОМ від всіх грьобаних ракет і дронів… - написала дівчина.

У коментарях підкреслили жіночність дівчини:

"Я б зацілував цю сексуальну спинку", "О, це точно, я також мріяла літати, відчути як це. Тому мені часто снилися сни як я літаю", "Ти втілення елегантності, ніжності і синонім Краси, бажаю, щоб всі твої мрії збулись!", - написали шанувальники.

Катя Нікітіна, коментарі. Фото: instagram.com/nikitkinna/
Катя Нікітіна, коментарі. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Нагадаємо, ми писали, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" широко розкинула ноги поруч із "перекошеним" Педаном і заговорила про сором: "Залежні від...".

Як повідомляв "Знай.ua" Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" оголила стрункі ніжки та розповіла, як зігрітися восени: "Відчуття класні".

Також "Знай.ua" інформував, що красуня з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна підкорила новим образом, позуючи біля моря: "Така мила".