Український виконавець та телеведучий Коля Сєрга з шоу "Орел і Решка" довгий час працював у росії, але з перших днів повномасштабного вторгнення окупантів вступив до лав ЗСУ. Наразі чоловік захищає рідну Одесу та бореться за свободу земляків.

Коля Сєрга знову порадував шанувальників своєю творчістю та написав потужний вірш. У рядках йдеться про те, що для росіян у нього не залишилося поваги та милосердя, а все, чого вони варті – це знищення.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

І артист уточнив, що це стосується всіх – солдатів, колаборантів, чиновників, артистів, блогерів. Усіх, хто підтримує геноцид українського народу.

"Зараз. Через рік. Через десять років. Через п’ятдесят. Ніколи не пробачимо. Ні діти, ні онуки. І Культурний Десант особисто буде слідкувати за тим, щоб нічого не стерлося і все пам’яталось через роки. Знищити", - заявив Коля Сєрга.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Деякі шанувальники негативно поставилися до того, що ведучий у своєму вірші згадав Бога і заявив, що він закликав все людство до милосердя та просив підставляти обидві щоки. Проте, загалом зміст рядків усім дуже сподобався і вони підтримували Колю.

Коментарі - instagram.com/thekolya/
Коментарі - instagram.com/thekolya/

Раніше ми писали про те, що Коля Сєрга показав супергероїв з передовою: "Тримають наше небо"

Як повідомляв Знай.ua, Даніель Салем показав кадри з передовою, від яких волосся дибки стає: "Боже допоможи"

Також портал Знай.ua писав, що Коля Сєрга розповів, чому зустрічі з воїнами ВСУ кращі за будь-які антидепресанти: "Світлі очі в темні часи"