Відомий український співак, частий гість багатьох популярних телевізійних програм Павло Зібров вирішив підтримати простих громадян, а також українських захисників. Артист приїхав до села Мощун, що на Київщині та дав невеликий концерт, а також встиг попозувати на камеру для своїх шанувальників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Зіброва у мережі Instagram.

Павло Зібров, скріншот: Instagram
Павло Зібров, скріншот: Instagram

Павло Зібров, скріншот: Instagram
Павло Зібров, скріншот: Instagram

Артист опублікував коротке відео, де можна побачити, як бійці Нацгвардії України уважно слухають пісні зірки, а місцеві жителі ритмічно танцюють під запальні пісні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Павло Зібров, скріншот: Instagram
Павло Зібров, скріншот: Instagram

Можна також зауважити, що Павло Зібров виступав на символічній сцені, яку, швидше за все, зробили нешвидку руку просто неба, щоб артисту та глядачам нічого не заважало.

На самому співаку можна помітити традиційний для нього чорний концертний костюм, а також його неповторну зачіску, яку Зібров завжди прикрашає своєю посмішкою. Місцеві жінки були просто вражені, і з цієї нагоди принесли пишні букети в подарунок.

Нагадаємо, Павло Зібров розповів, як донька із нареченим допомогли йому створити нову пісню: "Так і народилася ідея" .

Раніше повідомлялося, що рішуча Христина Соловій нагадала, що об'єднує всіх українців у боротьбі з агресором: "Перемогти" .

Також, Даша Астаф'єва показала чоловічий статевий орган та спеціальну "дірочку": "Чому?" .