Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських у новому пості нагадала, що у її чоловіка, репера Потапа вийшла нова пісня "Шлях додому". Вона присвячена українцям, які були змушені залишити рідні домівки, рятувати дітей від війни, проте любов до коріння в них не зникне ніколи.

Потап і Настя, скріншот: YouTube
Потап і Настя, скріншот: YouTube

"Поміж рядків зчитується глибока думка про повернення до витоків нашої культури, любові до нації та до самих себе. Це не просто шлях до рідного дому, а пошук ДНК свого народу", - написав Потап про прем'єру.

Артистка наголосила, що для кожного українця дім це щось більше, ніж просто стіни. Також Настя заявила, що пісня коханого викликає у неї мурахи по тілу і вона дуже пишається ним.

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше
Показати ще

"Ми всі зараз з особливим хвилюванням згадуємо про власний дім. А багато людей вже ніколи не зможуть відчути тепло рідної оселі. Але дім - це не тільки про стіни, а й про те, що викликає найтепліші спогади, про повернення до своїх витоків, свого ДНК 🧬 " - додала Каменських.

Раніше ми писали про те, що Потап, повернувшись до України, вже розкрив один "стратегічний об'єкт" у Києві: "Погляньте..."

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських доспіла до другого куплету гімну України і знайшла щось: "Описує долю"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських виплеснула гнів на росіян, які тріумфують через загибель українців: "Предсмертні конвульсії режиму"