Українська поп-виконавиця Камалія (справжнє ім'я – Наталія Захур) зараз активно допомагає рідній країні у війні з окупантами та долучає коханого чоловіка-мільярдера до добрих справ, але також не забуває про відданих шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч людей.

Камалія з перших днів вторгнення рф надсилає фінансову та гуманітарну допомогу українцям, а також морально підтримує їх. Наприклад, благодійними концертами. Один із таких вона провела для маріупольців, які назавжди запам'ятають жорстокість російських окупантів.

Камалія, скріншот з відео
Камалія, скріншот з відео

"У неділю ми мали дуже емоційну зустріч з людьми, які на власні очі відчули російське варварство в Маріуполі, і яким пощастило не просто вижити, а й знайти надійний притулок у гостинному Львові", - написала Камалія.

Зірка не втрачає віри в те, що Україна переможе найлютішого ворога, а маріупольці обов'язково повернуться додому.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Ми відбудуємо нашу прекрасну Україну💛💙", - додала вона.

Шанувальники дивуються, як себе проявила Камалія під час війни, і оцінили її допомогу українцям.

Коментарі - instagram.com/kamaliyaofficial/
Коментарі - instagram.com/kamaliyaofficial/

Раніше ми писали, що Камалія розповіла, як здійснила заповітну мрію своїх дітей, яких чоловік вивіз за кордон.

Як повідомляв Знай.ua, Камалія відкрито показала своє безумовне кохання, і це не мільярдер Захур: "Я вдома"

Також портал Знай.ua писав, що Камалія відповіла на звинувачення в тому, що вона мало допомагає українцям: "Не рахуйте чуже"