Відомий український музикант, автор легендарних пісень, багатодітний батько та чоловік молодої блогерки Катерини Репяхової Віктор Павлік зрідка радує шанувальників новими публікаціями у Instagram, де за його життям стежать близько 100 тисяч людей.

Наразі Віктор Павлік та Катерина Репяхова ненадовго розлучилися. Дівчина полетіла із сином на відпочинок до Ізраїлю, а музикант залишився в Україні, проводити благодійні концерти та допомагати ЗСУ. Але навіть на такій відстані він знайшов спосіб порадувати дружину.

Репяхова і Павлик з сином, фото з Instagram
Репяхова і Павлик з сином, фото з Instagram

Павлік нагадав про свою стару пісню під назвою "Я юез тебе безсилий, Господь" і заявив, що це улюблена пісня Репяхової.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Молода матуся у коментарях коротко підтвердила, що так – це її улюблена пісня та залишила серце. Шанувальники у відповідь також зізналися, що їм подобається творчість Павліка.

Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/
Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/

Відомо, що Катерина ще задовго до заміжжя фанатіла від Віктора Павліка, а познайомилися вони вперше на його концерті. Згодом з'ясувалося, що артист живе з нею в одному готелі та в сусідньому номері. Дівчина завжди повторює, що їхня зустріч - не випадковість, а доля.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік зустрівся з онуком і донькою, яка набагато старша за його дружину Репяхову: "Така доросла"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Павліка Репяхова розповіла, що їй приносить подвійне щастя: "Коли твоя дитина..."

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова "зустрілася" із Зеленським в Ізраїлі, а Віктор Павлік залишився в Україні, працювати для перемоги: "Одного разу..."