Ганна Неплях здобула титул «Міс Україна – Всесвіт». Дівчина пройшла довгий шлях через конкурси краси, та розповіла, наскільки важко їй було завоювати бажаний титул.

Чим переможниця конкурсу краси "Міс Україна – Всесвіт" займається життям, вона розповіла в ефірі шоу "Світське життя" з провідною Катериною Осадчою.

Анна Неплях із Дніпра була учасницею 10 сезону романтичного реаліті-шоу від телеканалу СТБ "Холостяк" з пілотом Максом Михайлюком.

28-річна дівчина має великий досвід участі у конкурсах краси – вона брала в них участь, ще будучи ученицею школи та студенткою. Вона також переможниця міжнародного конкурсу "Міс світу – Континенталь".

"Я мріяла саме про корону "Міс-Всесвіт", і я змалку дивилася всі конкурси. Я знала всіх організаторів, і знала, що це конкурс Дональда Трампа" , - поділилася Ганна.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Анна Неплях, фото: Instagram
Анна Неплях, фото: Instagram

Осадча нагадала про скандал, у якому виявилася причетна Неплях – її бив колишній хлопець, який був сином відомого чиновника.

"Ця історія закінчилася три роки тому, і хочу сказати, що, коли ти перестаєш бути жертвою – ти перестаєш про це говорити… Коли ви любите, ви можете багато пробачити людині. Я відпустила цю ситуацію, я вибачила цю людину, і забрала заяву з поліції", - зізналася красуня.

До перемоги у конкурсі дівчина заробляла на життя у соціальній мережі Instagram. У неї велика аудиторія, і це приносить їй добрий дохід. За освітою дівчина – інженер, і працювала деякий час за фахом.

Нагадаємо, що українська модель Ганна Неплях зізналася, що не бачила коханого два роки.

Раніше ми повідомляли, що Ганна Неплях показала хто "пише" у директ та "кличе" на побачення: Петро Порошенко, Володимир Зеленський та багато інших.