Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще нещодавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі та розвитку акаунту в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона людей.

Колишній чоловік співачки Едгар Камінський показав зворушливі фото з їх спільними дітьми. Він приїхав відвідати сім'ю до Нідерландів, де Слава проживає з початку війни, і зазначив, що кожен із них дуже змінився.

Скріншот із Instagram, Едгар Камінської
Скріншот із Instagram, Едгар Камінської

"Раніше перед зустріччю з дітьми перевіряв затори на вулицях Києва, обираючи коротший шлях, тепер вибираю авіасполучення. "Тато, ти відведеш мене в школу ?) Правда правда? Я про це мріяла !)" - діти також починають цінувати нематеріальні речі", - заявив Едгар.

Камінський зазначив, що у багатьох спростилися погляди на життя, але як раніше вже не буде.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Слава Камінська теж залишила зворушливий коментар під сімейними знімками та заявила, що Едгар - найкращий батько для їхніх дітей, і навіть незважаючи на розлучення, вона продовжує його любити, але по-своєму.

Коментарі - instagram.com/edgar_kaminskyi/
Коментарі - instagram.com/edgar_kaminskyi/

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська з "НеАнгелів" розкрила таємницю своєї особи і заговорила про дурдом: "Зламали"

Як повідомляв Знай.ua, Слава Камінська вивалила безлад у голові на шанувальників і поспішила порозумітися: "Збожеволіла"

Також портал Знай.ua писав, що Славі Камінській ставлять діагнози в той час, поки вона хвалиться вусатим "нареченим" і скандалить: "Лікарня"