The Jerry Heil заспівала свій знаменитий хіт у цікавих умовах. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Яна Шемаєва, яка відома як Джеррі Хейл, прославилася виконанням каверів на пісні найпопулярніших виконавців. Велику популярність їй принесла пісня "Охорона, скасування", яка також з'явилася у дебютному студійному альбомі "Я - Яна".

Наразі дівчина стала популярним блогером. Зокрема, на її Інстаграм-сторінку підписано 269 тисяч осіб, а на Тік-току – 519,8 тисяч.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

19 жовтня дівчина опублікувала кумедне відео, на якому постала в образі поряд із чорною шторою. Дівчина заспівала свій знаменитий хіт "Охорона-скасування" оперним голосом, у стилі Олі Полякової.

Альтер-его увійшло до чату🌚 ПС! Подивіться, як новий @xiaomi.ukraine лаконічно доповнює цю богемну картину ⚡️
, - повідомила вона.

Нагадаємо, що Jerry Heil оголосила початок нової ери української музики, і втерла носа своїм колегам: "Все залежить від вас".

Раніше ми повідомляли, що Jerry Heil вперше розповіла про свого новонародженого малюка і маленьких грудей, Дантес оцінив: "Дякую, що зважилася".

Також стало відомо, що Alyona Alyona та Jerry Heil довели українців до сліз потужним треком про козаків: Ольга Сумська бачила все на власні очі.