Відома українська співачка, кума Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська, яка нещодавно показала обличчя свого чоловіка, вирішила відреагувати на нову пісню Віри Брежнєвої та Tayanna "Вишиванка".
Про це стало відомо завдяки новій Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Люди, ви мені без кінця скидаєте інтерв'ю Віри Брежнєвої, де вона не почувається українською співачкою і кажете, що її робота з Tayanna - це жах, ось вона така, вона перевзулася. Давайте подумаємо зі сторони, що краще. Віра Брежнєва, яка не відчувала себе українською співачкою, але як етнічна українка, яка після повномасштабного вторгнення нарешті докумекала і підтримує активно Україну і робить все, щоб світ звертав на нас увагу та наближає перемогу? Або Ані Лорак яка все життя била себе в груди, співала пісні Івасюка і кричала, що вона народна артистка? Просто подумайте, помилки припускаються все. Питання в іншому, як людина приходить до висновків, і що вона робить у результаті для країни", — заявила Оля Цибульська.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Відомо, що пісня "Вишиванка", яка вважається народною, насправді належить поетові Миколі Сому та композитору Оскару Сандлеру. Запис пісні відбувся у студії звукозапису, де виконавиці зустрілися вперше з початку повномасштабного російського вторгнення.

[quote author=""]"У пісні символічно про чорні та червоні нитки, розлуку та кохання, про тривогу та опіку від злого. Про те, як українські жінки стібок за стібком на полотні передавали коханим свою підтримку та тепло душі", — прокоментувала прем'єру сама Віра Брежнєва.

Популярні новини зараз
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще