Популярний український телеведучий, гуморист та шоумен Андрій Бєдняков, який запам'ятався всім завдяки участі у тревел-шоу "Орел і Решка", порадував своїх шанувальників зворушливістю новиною. Справа в тому, що у Андрія з'явилася дитина. Дружина Анастасія народила йому сина.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Беднякова у мережі Instagram.

Публікація Андрія Беднякова, скріншот: Instagram
Публікація Андрія Беднякова, скріншот: Instagram

"Ласкаво просимо, козаче. Така в мене традиція. Пропустити появу дітей. Вибач, що я далеко. Але роблю все, щоб тобі не було потім соромно дивитися в очі батькові. Дякую за сина @nastyakorotkaya - найкраща мама", - підписав публікацію Андрій Бєдняков.

Варто нагадати нашим читачам, що Бєдняков та Коротка – колеги за проєктом "Орел і решка". Вони одружилися у серпні 2014 року у Києві. У листопаді 2015 року у пари народилася донька. А наприкінці вересня Коротка зізналася, що незабаром у них буде син.
Також є ще новина, нещодавно Андрій Бєдняков кумедним способом привітав кохану дружину Анастасію Коротку з днем ​​народження, яку вона відзначила 15 жовтня. З такої нагоди він розмістив у соцмережі найневдаліші її фотографії, де вона з опухлими очима, другим підборіддям і навіть спить. На одному зі знімків Коротка постала у відкритому купальнику. Під час вагітності її фігура кардинально змінилася.