Відома українська акторка, а також зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька вирішила відповісти на питання, які вкрай цікавлять українців останнім часом.

Нові stories були опубліковані на сторінці одного з телеканалів у соціальній мережі Instagram, який і залишив "віконце" для запитань від шанувальників.

Дар'я Петрожицька. Фото: instagram.com/petrozhitskaya/
Дар'я Петрожицька. Фото: instagram.com/petrozhitskaya/

Перше питання досить філософське, і змушує задуматися - що, чи можливо хто її надихає.

"На даний момент у мене немає людини, якоїсь особистої, яка б мене надихала. Скажу чесно, мене зараз надихають усі наші українці, які борються, які йдуть, одна людина на колону танків. Ті люди, які зараз роблять все для того , щоб допомагати нашій країні" – розповідає акторка.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Вона не хоче думати про свою професію, адже складний час. Сама Дарія Петрожицька також не сидить на місці в Німеччині. Регулярно вона з командою влаштовує благодійні збори, а виручені кошти йдуть на ЗСУ. Все це її надихає сьогодні.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Наступне питання вже безпосередньо ставилося до професії дівчини. Її запитали, яку роль зараз мріє. Відповідь знайшлася практично одразу.

"Це не секрет, але актори мріють зіграти все. Чесно. Я не можу сказати, що в мене зараз є якась роль мрії. Мені здається моя роль мрії вже була в моєму житті, і це Ліза з "Татука", тому що настільки багатогранна роль. Ми більше мріємо про це – зіграти те, ким ми не є” – продовжує дівчина.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Вона також навела приклад актриси з серіалу "Гра престолів" Емілію Кларк. Яка ніби зовсім не вписувалася в цей формат, проте, у неї все вийшло.

Нагадаємо, що Дарія Петрожицька із серіалу "Папік" здивувала лизанням собаки замість Ельдара Кабірова.

Раніше повідомлялося, що зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька розповіла, як хлопець повернув їй любов до життя: збирає гроші для ЗСУ, як у церкві

Також, химерна Дар'я Петрожицька з "Папіка" з гучномовцем закликала не зупинятися, заради перемоги