Колишня зірка серіалу “Папік” Дар'я Петрожицкая продовжує боротися за головний приз на проекті “Голос Країни”. Незважаючи на те, що вона програла в неділю вокальну дуель Даніелю Салему, вона змогла залишитися на проекті, адже її забрав би у свою команду Дан Балан. В інтерв'ю після виступу, Петрожицкая зазначила, що незадоволена собою за підсумками цього виступу. Вона виступала з піснею “Ой ходить сон” Квітки Цісик, і вважає, що не змогла повністю передати атмосферу.

Також Петрожицкая розповіла, що завдяки проекту, її стали сприймати зовсім по-іншому. Раніше Дар'я страждала від того, що її не сприймали, як живої людини. Після успіху в серіалі “Папік”, вона стала персонажем. Вона зазначає, що завдяки проекту “Голос Країни”, її нарешті стали сприймати, як особистість. Даша зазначила, що насправді це круто, що до неї звертаються за її справжнього імені, і не бачать в ній героя того самого серіалу. За її словами, це зовсім інші відчуття.

Також Дарина розповіла, що виступати перед порожнім залом складніше. З-за пандемії коронавіруса, зйомки проходять без глядачів. Петрожицкая порівняла виступ перед порожнім залом з кіно, а перед повним – з театром. Відчувається підтримка та шалена енергія, яку заряджають глядачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.