Дружина відомого українського актора та коміка Степана Казаніна, Наталя вирішила висловитись знову про ситуацію в країні. У країні, яку напала її колишня батьківщина.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує деякі моменти життя, а також висловлюється на різні теми.

Цього разу публікацію було присвячено тому, що сьогодні відбувається з цим світом.

"Країна поринула у пітьму... Темряву підвалів і холодних квартир... Світ звузився як повітряна кулька, що бачила види. Пильна і зморщена... Випустила повітря, змушуючи економити життєво важливий кисень..." - сказано в повідомленні Наталії Казаніної.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Тиша ця дуже пронизлива, і змушує включити гучність думок на всю, адже їх дуже багато, і щось можна пропустити. Наче цілий оркестр грає симфонію, що лякає.

При цьому, в красивому тексті можна прочитати те, що в неї немає ніякого страху, тільки втома, незгода і протест. Наче це не наше життя, і так не повинно бути.

Степан і Наталія Казаніни, instagram.com/natalikazanina
Степан і Наталія Казаніни, instagram.com/natalikazanina

"Ми маємо збирати дітей до школи, а не до бомбосховища" - зазначила далі жінка.

Під кінець своєї промовистої публікації дівчина ще раз поцікавилася, що ж не так з цим світом. Запитань, насправді, дуже багато, і однієї публікації не вистачить для того, щоб виплеснути всі свої почуття.

"Коли система світобудови дала збій і породила чергового диктатора? Чому творення не в пошані? Доки земля-матінка терпітиме маніяка, на рахунку якого тисячі життів? б одна зірка…" - підсумувала Наталія Казаніна.

Степан Казанін з Кварталу 95 з дружиною
Степан Казанін з Кварталу 95 з дружиною

Нагадаємо, що Дружина Степана Казаніна показала як виріс молодший син дуже схожий на батька

Раніше повідомлялося, що дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" знову висловилася про "братні" народи.

Також дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" втомилася боротися і сховала червоний паспорт .