Українська співачка, радіоведуча та автор пісень Оля Цибульська якось не посоромилася та перейшла на інтимну тему, яку з гумором обговорила у TikTok.

Вона показала те, як чоловік бачить її зверху, коли вони кохаються. А зараз виконавиця розповіла, чому росіяни дуже дурні, вирішивши обстрілювати критичну інфраструктуру України, спробувавши позбавити нас електрики.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Вони хочуть нас залишити без світла. Ідіоти. Що робитимемо без світла? Так через 9 місяців народиться мільйон бандерівців. Залиш 🔥 у коментарях, якщо їм нас не зламати! Щекавиця темряви не боїться. Слава Україні", - пише Оля Цибульська у публікації.

Більше того, досвід останніх днів доводить, що зараз ми зовсім не ті, хто був 24 лютого 2022 року. Тоді був страх та невідомість через початок війни. Сьогоднішні обстріли навпаки ще більше загартовують нас і збільшують злість по відношенню до ворога.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Оля Цибульська з сім'єю, скріншот з відео
Оля Цибульська з сім'єю, скріншот з відео

"Без світла співатимемо і розповідатимемо різні історії, гратимемо ігри і мріятимемо, що робитимемо після перемоги", "Вибачте, маленька поправочка, не мільйон - а мільйони", "Наче за старих часів, коли світло вимикали", - пишуть користувачі в коментарях .

Нагадаємо, Оля Цибульська вхопилася за пляшку і оцінила ризики: "Поки не спробуєш..."

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська пообіцяла помститися пташці, яка обгадала її плече, якщо не отримає мільйон: "Знайду її і дрисну у відповідь"

Знай.ua писав, Оля Цибульська показала, як виглядає зверху під час інтиму з чоловіком: "Це триндець"