Известный продюсер и исполнитель Алексей Потапенко поделился публикацией, в которой решил поздравить российского пропагандиста с праздником.

Супруг Насти Каменских вернулся в Украину где-то месяц назад, а может и больше, ведь артист не сообщает точной даты своего приезда... лишь на словах заявляя, что он просто не показывался, но в стране находится давно. Совсем недавно он демонстрировал последствия ракетных ударов по Киеву. А сейчас поделился забавной, но уже всеми известной песни о пропагандисте Соловьеве, но на новой странице в социальной сети Instagram, ибо предыдущую ему заблокировали.

Потап. Фото: instagram.com/realpotap.official/
Потап. Фото: instagram.com/realpotap.official/

"Вікіпедія пише, що 20.10 день народження рос. пропаган***та соловйова. Вітання ця людина не заслуговує, а ось нагадування, ким вона є - зробити можна", - пише Олексій Потапенко в публікації.

Вступ починається зі співу невідомої людини. Потім уже підключається запальний біт та Потап зі своїм куплетом, який відбудеться з матюків.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

"На рінгтон", "Геніально як і все, що ви робите", "Потапе, перестань цю пісню ставити, тому що вона мені потім ще два дні в голові крутиться", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських задумалася, як відбудувати Україну, але їй нагадали про людей: "Виходить навпаки"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня "Каменських" Потапа Ірина Горова розповіла про свої муки, дочка Наташа поряд: "Хочеш, щоб ці моменти..."

Знай.uа писав, чоловік Насті Каменських Потап надихнувся і написав вірш про путін: "Щоб усі знали"