Відома українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських показала численним фанатам свій домашній образ.

Відповідну посаду вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям та творчістю сотні тисяч українців.

Анастасія на фото постала у домашньому оксамитовому халаті розкішного смарагдового кольору з білою окантовкою. Вона сидить у спальні на ліжку, і весь інтер'єр виконаний у відтінках зеленого та сірого.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

"Спробуйте вгадати по фото мій улюблений колір цього сезону. Мені здається, смарагдовий йде всім. Такий глибокий, шляхетний, красивий. Тому я і не помітила, як почала скуповувати все в цьому кольорі. З Іспанії додому зі мною в валізі їхав оксамитовий жакет У цьому ж кольорі замовила светр... Такий він затишний, красивий, теплий.Вже чекаю, коли повернуся додому, і зможу виходити в ньому вранці на терасу з чашкою чаю, щоб зустрічати новий день" , - розмріялася вона.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

"А який ваш улюблений колір цієї осені?" , - Запитала співачка.

У коментарях деякі дивуються з такого вибору улюбленого кольору Каменських.

"А я подумала, червоний" , - пише одна з шанувальниць.

"Мій - сизий (сіро-блакитний) а смарагдовий гарний з пудровим рожевим", "Зелененький, мій коханий", "Рожевий", "Червоний", "Настя, тобі дуже йде смарагдовий колір. Супер! А мій коханий - кораловий і теракотовий кольори", "Золотий", "Білий і чорний", "Фіолетовий", "Я теж люблю всі відтінки зеленого, зараз манікюр зелений" , - зізнаються шанувальники виконавиці.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Нагадаємо, що Настя Каменських задумалася, як відбудувати Україну, але їй нагадали про людей.

Раніше ми повідомляли, що чоловік Насті Каменських Потап надихнувся та написав вірш про путін.