Якось Ірина Білик анонсувала прощальний концерт співачки Ольги Горбачової. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна співачка з України Ірина Білик, яка нещодавно пережила розставання з чоловіком, намагається мати активну публічну діяльність. На її офіційній мережі в Інстаграм підписано 361 тисячу фоловерів, які намагаються активно коментувати кожну її посаду.

20 жовтня у своєму сторизі українська співачка опублікувала відеозапис, на якому показав кліп-тизер концерту Ольги Горбачової. Він не позбавлений іронії, оскільки співачка виконує роль сплячої красуні. У кадрі у Ольги, після поцілунку із Зібровим, виростають густі чорні легендарні вусики, якими він прославився на всю країну.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також у відеозаписі можна побачити знаменитого актора 95-кварталу Степана Казаніна, який грає у цьому відео короля. Чоловік підійшов і влив Ользі Горбачовій якесь незрозуміле зелене зілля.

Нагадаємо, що Ольга Горбачова "присоромила" земляків, через які Ілон Маск перестав допомагати Україні.

Раніше ми повідомляли, що дружина Казаніна з "Квартал 95" розділила росіянок на типи - лань, курку та орлицю, і зробила висновки.

Також ми повідомляли, що Павло Зібров міцними вусами підтримав бойовий дух українців: "Хочете приєднатися?"