Відома українська співачка, часта гостя різних розважальних телевізійних шоу, волонтерка та активна блогерка Наталія Могилевська втішила своїх шанувальників цікавим знімком. На цей раз Могилевська показала, де в Україні випав перший сніг.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наталії Могилевській у мережі Instagram.

Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"У ніч проти 21 жовтня у Черкасах випав перший сніг. А у вас яка погода?", — підписала свою історію артистка.

Буквально кілька днів тому Наталя Могилевська розповідала своїм підписникам, як вона в українській столиці намагалася із сусідами збити російських дрон-камікадзе, а вже зараз їй удалося відпочити від таких жахливих подій та побувати у Черкасах.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Видно, що знімок Наталія Могилевська зробила на свій телефон, а на вулиці ще стояла темна пора доби, проте певне освітлення на вулицях таки було.

Також варто нагадати нашим читачам, що Наталія Могилевська вирушила на відпочинок до Моршина, містечка у Львівській області, де ще за радянських часів було збудовано курортні будиночки. Співачка розповіла про відпочинок.

У блозі Могилевська поміркувала над факторами, які разом дають фантастичний результат, натякаючи на те, що місце, де вона зупинилася, не обділене ні природою, ні відходом від господарів готелю.

Нагадаємо, Наталія Могилевська у сльозах попросила закрити небо над Україною: "Приємно спостерігати...".

Раніше повідомлялося, Наталія Могилевська намагалася збити дрон-камікадзе якраз над своїм будинком: "Було дуже страшно".

Також Володимир Дантес вибачився перед мамою, ставши "поганим українцем": "Ти теж, гени".