Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна продовжує допомагати країні у боротьбі з росіянами. Так багато роботи, що забувають про важливі дати в сім'ї.

Про це жінка написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є. Регулярно вона ділиться деякими моментами життя, а також публікує звернення до росіян.

Цього разу вона опублікувала спільне відео із коханим чоловіком Тимуром, з яким вони вже 19 років щасливі разом у шлюбі. У їхніх стосунках не завжди все було гладко, але зараз вони щасливі бути поруч один з одним.

На ролику вони кружляють у танці під популярну пісню колективу Океан Ельзи "Я не здамся без бою", а в келиху у Марії, найімовірніше, розважальний напій.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Примітно, що це було якесь святкування річниці їхнього весілля, яке було півтора місяці тому. Тільки зараз вони змогли провести час один з одним.

"Відсвяткувати 19-ту річницю шлюбу із запізненням у півтора місяці – це новий рівень наших з @timur_khromaev стосунків…" - каже дівчина.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Цього дня вони загадали лише одне, і ця мрія збігається з кожним українцем. Ювілей спільного життя вони бажають зустріти вчасно, у мирному Києві, серед усіх близьких друзів. Сподіваємося, що ця мрія незабаром здійсниться, і ми всі повернемося до колишнього життя.

У шлюбі пара з 30 серпня 2003, а вже 16 лютого 2004 у них народилася дочка Нана. У 2013 році вони жили деякий час окремо, оскільки вважали, що стосунки себе вичерпали, але швидко зрозуміли, що не можуть один без одного. Вже у серпні 2014 року у них народився син Олександр. Розлучення пішло їм на користь.

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна зважилася взяти під крило таких, як дочка Олі Полякової

Раніше повідомлялося, що Маша Єфросиніна знає напевно, у чому різниця між українцями та росіянами .

Також, Маша Єфросиніна показала, з якою усмішкою зустріла ранок суботи