Популярний український співак та композитор Павло Зібров, який відомий завдяки своїм розкішним вусам, привітав із Днем народження колегу по сцені, популярну автора пісень та співачку Jerry Heil (Яну Шемаєву).

Публікація з'явилася на офіційній сторінці співака у соціальній мережі Instagram.

"Яночка, thejerryheil вітаю тебе #ЗДН. Успіхів тобі, невичерпного натхнення і море кохання! Драйвуй по-повній! Купайся в щастя! Кліп бомба! Ти велика молодчинка!" , - Підписав він відеоролик.

Павло Зібров, скріншот: YouTube
Павло Зібров, скріншот: YouTube

Він також запросив інших поставити лайк роботі співачки, в якій Зібров також взяв участь.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

"Друзі, гайда все на YouTube, дивитися нову відео роботу Яни, в якій я зіграв чималу роль! Посилання залишив зі стороу" , - додав співак.

"Приєднуюсь до привітань! Кліп суперовий і ви крутий", "Приєднуюся до ваших найщиріших побажань!", "Охххх, це той кліп, про який ви говорили, вогонь" , - додають фанати.

Сама Яна написала, що кліп знімали у Межигір'ї.

"Кліп ЗДН вже скрізь! Як і трек. З сьогоднішнього дня, у всіх прасках і тиктоках країни! Буде окремий пост із вдячністю всій величезній кайфушній команді-ми це зробили! Зняли кліп у Межигір'ї, а поки що приймаю привітання та чекаю відгуків після перегляду кліпу у YouTube" , - зізналася співачка.

Нагадаємо, що власник привабливих вусів Павло Зібров встановив незвичайний рекорд.

Раніше ми повідомляли, що Jerry Heil вирішила потягатися з Олею Поляковою, через чорну штору вилізла одна частина.