Відомий український реп-виконавець Потап, дружина співачки Насті Каменських, показав численним фанатам невеликий момент їхнього спільного життя.

Відповідну посаду він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за ним життям і творчістю стежили майже два мільйони людей, поки акаунт репера не заблокували.

На цей раз він запропонував шанувальникам самим обирати тему наступного повідомлення.

"Paradise mornings with kamenskux potap nk написати Вам щось розумне в наступному пості? На яку тему?" - спитав він у фанатів.

На опублікованому знімку він разом із дружиною, на якій одягнений лише крихітний червоний купальник, стоїть на пляжі. Сам Потап – у чорній футболці та червоній бейсболці.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Про те, як ти обожнюєш Отаріка Найбільшого, і який вплив на твій спочатку потужний розум надає культова програма "Яке?!". Блискучого настрою! Твій Кушинашвілі Титанічний. : втрата віри в себе і свої сили, стреси, як не опускати руки, якщо шлях здається неможливим для перемоги і т.д.", "Дааа. Про те, як спиратися на свої сильні сторони" , - пропонують фанати.

Багатьох привабив вигляд майже оголеної Каменських.

"Симпатичні маски у Насті", "Краса поряд у червоному", "Крутий купальник і фігура", "Тема "Всі купальники Анастасії"" , - жартома пишуть шанувальники.

Нагадаємо, що чоловік Насті Каменських Потап привітав пропагандиста Соловйова із Днем Народження.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських розкрила , яке велике значення має будинок у житті українців.