Популярна українська співачка, колишня солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, пісня якої "Думи" записана з Артемом Пивоваровим не сходить з вуст багатьох її шанувальників, вирішила порадувати фанатів гарним знімком. На цей раз співачка показала кішечку, яка гріється на сонечку.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наді Дорофєєвій у мережі Instagram.

Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

"Бачити сенси всюди", - коротко підписана історія, яку опублікувала у себе Надя.

У новій історії можна помітити, що Надя опублікувала кішечку британську короткошерсту. А на мордочці господар кішки поклав їй жовту квіточку, ось таке мистецтво фотографії. Тепер шанувальники Наді Дорофєєвої можуть самі спробувати зробити таке фото.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Надя Дорофєєва відверто поговорила зі своїми шанувальниками, щоб розповісти про відчуття під час концертів. Це стосувалося виступів перед українськими захисниками, які досі ризикують своїм життям, щоб наша країна продовжувала бути вільною та незалежною.

Наразі вона разом із продюсером Володимиром Завадюком звернули увагу на "Голос країни", який повернувся на телеекрани країни зовсім нещодавно.

Нагадаємо, Вові Дантесу запропонували повторити історію та кинути виклик Пушкіну, але вже гранітному: "Маєш підстави".

Раніше повідомлялося, Володимир Дантес зганьбився з диким відео на телефоні, Дорофєєва це терпіла: "Дуже соромиться, але...".

Також Надя Дорофєєва згадала, як льох врятував життя воїнів ЗСУ завдяки бабусі: "Все стислося".