Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу. Також Тіна не забуває розміщувати унікальний контент у своєму Telegram-каналі. Там на неї підписано вже близько 16 тисяч фанів.

Тіна Кароль, фото з Telegram
Тіна Кароль, фото з Telegram

Цього разу Тіна Кароль вирішила порушити важливу тему про те, що кожен з нас хоч раз відчував у своєму житті – самотність. Артистка назвала його "кислотою, яка роз'їдає" і заявила, що воно ніколи не зникне.

"Самотність це тінь свідомості! Треба зрозуміти одне, якщо ти піддаєшся цьому впливу тебе спустошує та руйнує, тебе стирає як особистість, ти черв’як", - написала вона.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Зірка підкреслила, що це почуття можна зробити інструментом, який допомагатиме творити, стимулювати до того, щоб досягти хорошого результату. Також вона закликала не боятися болю в душі, що виникає через самотність.

"Хай болить, хай ниє в грудях - це страждання свідомості, воно справжнє. Де справжній ти. Нехай цей тайфун викине тебе в новий простір, де ти знайдеш нового себе та зацікавишся цим світом по-новому! Тільки через біль народжується об’єкт!" - підбила підсумки Тіна Кароль.

Тіна Кароль. Фото: скриншот Youtube
Тіна Кароль. Фото: скриншот Youtube

Раніше ми писали про те, що легендарна Тіна Кароль похвалилася у блискучій сукні витонченою фігурою: "Саундтреки до долі мільйонів"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль зізналася, що їй є з ким помовчати в моменти тотального спустошення: "Така рідкість"

Також портал Знай.ua писав, що Ivan NAVI "злив" всю романтику з Тіною Кароль, Даном Баланом ще не перестало пахнути: "Чому не вийшла заміж?"