Популярна українська співачка, легенда естради, часта гостя телевізійних шоу, волонтер, а також дуже успішний продюсер Наталія Могилевська продовжує радувати своїх численних шанувальників яскравими моментами з життя.

Цього разу співачка зізналася, що останнім часом рідко виходить з дому, саме тому у неї з'явився куточок для фізичних вправ.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Могилевській у мережі Instagram.

Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"Останнім часом я намагаюся якнайменше їхати з дому. Повісила вдома дошку Євмінова і займаюся самостійно. Активне силове тренування на дошці з постійною тракцією (розтягуванням хребта).

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Незважаючи на постійне навантаження попереку під час танців, концертних виступів – я почуваюся завжди ідеально. Це дуже корисно і будь-який лікар вам скаже, що немає нічого кращого для хребта. Рекомендую! Викладач проводить заняття онлайн, а моя улюблена школа знаходиться у Харкові”, - пише Наталія Могилевська.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно Наталія Могилевська вирішила підняти своїм шанувальникам настрій та показати, як українське небо надсилає незавуальовані знаки російським окупантам. Наталя показала "небесний фак" - те, що заслужили агресори.

Нагадаємо, таке небо сподобається всім: Наталія Могилевська першою зустріла білу казку.

Раніше повідомлялося, Наталія Могилевська показала середній пальчик російським окупантам, решту додадуть ЗСУ: "Небо передає меседж".

Також Наталія Могилевська у сльозах попросила закрити небо над Україною: "Приємно спостерігати...".