Олена-Крістіна Лебідь, відома телеведуча, яка полюбилася українцям з "Аферистів в сітях", обожнює розміщати цікавий контент для шанувальників.

Цього разу Олена-Крістіна на своїй сторінці в Instagram, на яку підписано 287 тисяч підписників, розмістила невелике відео, де продефілювала в коротесеньких шортиках та блузці, зверху якої одягла сіточку, схожу на авоську з радянських часів.

Олена Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Youtube
Олена Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Youtube

Пішла за хлібом, - написала зірка.

В руках дівчина тримає великий лакований чорний гаманець. Сіточкою прикрашені також руки дівчини до плечей, а для довершеності образу, красуня обрала чорні лаковані туфлі-лодочки на шпильці класичного стилю.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/

У коментарях зазначили, що сіточка саме така, як раніше ходили у крамниці.

"Сітка нагадала мені мішок, з яким ми ходили за хлібом", "Шо не образ, то шедевр", "Щось не схоже, що ти хліб їси", "Тільки би ж додому нормально повернулася", "Холодно в такому за хлібчиком ходити", "Я подумала, що нова серія аферистів знімається", "І як тепер зупинитись?", - написали у коментарях.

Олена-Крістіна Лебідь, коментарі. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена-Крістіна Лебідь, коментарі. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, ми писали, що "справжній мачо, підкорює Київ": Олена-Крістіна Лебідь залишила "біженця" голим і босим, ​​однак задоволеним.

Як повідомляв "Знай.ua" Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як її мама приходить до тями після життя під окупацією.

Також "Знай.ua" інформував, що Олена-Крістіна Лебідь після новин про вагітність показала і розвід.