Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Злата Огнєвіч вирішила порушити тему того, що стало актуальним для українців з початку війни, зокрема після жорстоких ударів окупантів по критичній інфраструктурі, внаслідок яких містами почали відключати світло, воду та газ.

Київ без світла, скрін: YouTube
Київ без світла, скрін: YouTube

Артистка написала список того, що може стати в нагоді у разі зникнення комунальних благ і що сама особисто для себе обрала: газова плита, газові балони, свічки та сірники, ліхтарик та батарейки, перетворювач енергії в авто, радіо на батарейках, павербанки, запас питної та технічної води, запаси їжі, аптечка, кип'ятильник.

Також зірка зазначила, що зима обіцяє бути важкою, тож варто запастись усім необхідним уже зараз, із осені.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Ця зима буде найважчою за часів незалежності, тому треба до неї підготуватися заздалегідь 😌💪🏼 Ворог робить все, щоб огорнути нас в паніку, темряву та холод, але ми— українці, які вистоять при будь-яких умовах 💙💛🙌🏼", - написала Злата.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч зміцнила бойовий дух українців: "Сила предків з нами..."

Як повідомляв Знай.ua, "На серце": Злата Огнєвіч поділилася потужними кадрами із захисниками України

Також портал Знай.ua писав, що Злата Огнєвіч заявила, що не припинить посміхатися, адже інакше "поїде дахом": "Маю право"