Відомий український музикант, автор легендарних пісень, багатодітний батько та чоловік молодої блогерки Катерини Репяхової Віктор Павлік зрідка радує шанувальників новими публікаціями у Instagram, де за його життям стежать близько 100 тисяч людей.

Віктор Павлік одружився з молодою дружиною Катериною Репяховою, яка до того ж є його концертним директором, у травні 2020 року і з того часу вони нерозлучні. Він часто вихваляється досягненнями їхнього спільного сина Михайла і всіляко виявляє любов.

Віктор Павлік та Катя Репяхова, фото з instagram
Віктор Павлік та Катя Репяхова, фото з instagram

Цього разу музикант розмістив велике та дуже зворушливе відео, де зібрано моменти їхнього сімейного життя. На кадрах, знятих в Ізраїлі, також можна побачити його сина, який гуляє біля моря з Репяховою. Ще він присвятив рідним рядки про те, як їх розлучила війна з росією.

"Кохана, дякую за сина! Моє життя!" - написав Віктор Павлік.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Фанати зізналися, що любов Павліка до сім'ї дуже їх розчулює. Також багатьох торкнулися слова, які набули великого сенсу через боротьбу з окупантами.

Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/
Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/

Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/
Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік вигадав, як порадувати молоду дружину Репяхову на відстані: "Франковичу, міць"

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Павлік зустрівся з онуком і донькою, яка набагато старша за його дружину Репяхову: "Така доросла"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова "зустрілася" із Зеленським в Ізраїлі, а Віктор Павлік залишився в Україні, працюватиме для перемоги: "Одного разу..."