Камалія – відома українська виконавиця, мама прекрасних дочок – Арабелли та Мірабелли – та дружина мільярдера Мохаммада Захура.

Зараз у соціальній мережі Instagram вона виставила відео із заходу, що пройшло в Імператорській залі у Франкфуртській ратуші.

Камалія, фото: Instagram
Камалія, фото: Instagram

Виступ пройшов не перед звичайними громадянами, а перед високопоставленими німецькими політиками та елітою. Камалія подякувала всім, хто там був присутнім, за допомогу Україні. А потім виконавиця розповіла про невелику особливість місця, де всі вони зібралися.

"Імператорський зал використовується тільки для найважливіших офіційних заходів. У ній представлена ​​єдина галерея всіх імператорів і королів Священної Римської імперії німецької нації, що повністю збереглася, — від Карла Великого до Фрідріха Барбаросси і Франца II, всього 52", - пише Камалія у публікації.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Під кінець жінка подякувала дизайнеру за чудове вбрання.

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/
Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

"Камалія, як завжди, представляє Україну на найвищому рівні. Дякую вам", "Красуня наша", "Гордуємося! Найкраща", "Молодець!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Камалія здивувала українців щирим патріотизмом, що прокинувся під час війни: "Могли б відпочивати на Мальдівах"

Як повідомляв "Знай.uа", Камалія із Захуром та прекрасними доньками виступила перед маріупольцями, зустрівши Віктора Павлика

Знай.ua писав, Камалія приїхала в Україну в тир, щоб згадати молодість: "Погрожує вдруге на Київ, зустрінемо"