Відомий український дизайнер та творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не лише авторськими стильними вбраннями, а й цікавими публікаціями у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч людей.

Андрію Тищенку 26 жовтня виповнюється 40 років і з цього приводу він вирішив написати список того, за що він вдячний. Також дизайнер зазначив, що цей рік був для нього та всієї України найскладнішим, тож насамперед він сказав дякую бійцям із ЗСУ за можливість написати цей пост.

Андре Тан, фото з Instagram
Андре Тан, фото з Instagram

У списку чоловіка можна прочитати багато всього. Він вдячний за те, що українець, за кожен прожитий день, кохання, можливість бути собою, друзів, книги, вміння прощати, тверезість розуму, милосердя, біль, мрії та все в такому дусі. Загалом Тищенко знайшов 40 причин, щоб сказати "дякую", до свого віку.

Дизайнера встигла привітати його зіркова колега, власниця успішного бренду Катя Сільченко, журналістка Аліна Доротюк та інші знаменитості. І, звичайно ж, віддані шанувальники теж про нього не забули та побажали багато всього хорошого.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Коментарі - instagram.com/andre_tan_official/
Коментарі - instagram.com/andre_tan_official/

Раніше ми писали про те, що Андре Тан назвав головні тренди осені 2022: який одяг буде актуальним у новому сезоні

Як повідомляв Знай.ua, Андре Тан показав, як воює на "модному фронті" і дарує світло українцям: "Буду стояти до кінця"

Також портал Знай.ua писав, що Андре Тан поділився несподіваним секретом, який допоміг йому піднятися: "Вовк з Уолл Стріт"