Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після довгих років роботи в рф відразу заявив про свою громадянську позицію і зараз захищає рідну країну в лавах ЗСУ, не боячись російських окупантів. Таким вчинком він завоював повагу багатьох шанувальників та зірок.

Макс Барських анонсував вихід нової пісні під назвою "Римую" у дуеті з молодою співачкою ETOLUBOV. Прем'єра має відбутися 28 жовтня і артист дав шанувальникам почути зовсім маленький уривок, виходячи з якого можна зрозуміти, що трек буде досить ліричним і, найімовірніше, про ніжні почуття.

А ще, мабуть, Макс опублікував декілька рядків із пісні.

"Розлучені війною. Розкидані по різних містах. На відстані екранів смартфонів. Римуємо наші долі", - написав музикант.

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Варто зазначити, що Макса Барських перед прем'єрою підтримав його близька людина, а за сумісництвом і продюсер Алан Бадоєв, з яким йому довгі роки приписують роман. Проте, достовірної інформації про це немає.

Шанувальникам також сподобався уривок і вони вже з нетерпінням чекають на реліз пісні.

Коментарі - instagram.com/max_barskih/
Коментарі - instagram.com/max_barskih/

Раніше ми писали про те, що Макс Барських показав, як кіт-мем Степан "запалив" під його пісню: "Вже майнув пару келихів"

Як повідомляв Знай.ua, Макс Барських показав, хто насправді підірвав Кримський міст - Алан Бадоєв оцінив: "А тепер Кремлем"

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських згадав Дашу Суворову, та місце, де об'єднуються серця: "Досі люблю"