Відомий український співак, автор численних хітів, волонтер та власник привабливих вусів Павло Зібров, який дає концерти у різних містах країни, щоб підтримати місцевих мешканців, продовжує радувати своїх шанувальників яскравими кадрами із зіркового життя. Цього разу Павло Зібров опублікував яскраве фото із невідомою красунею.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Павла Зіброва у мережі Instagram.

Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram

"Завжди на позитиві і шикарно виглядає Павло Зібров", - підписала свою публікацію жінка, а співак, у свою чергу, зробив репост у свої історії.

На свіжому фото можна помітити, що Павло Зібров трохи відійшов від своїх яскравих костюмів та показав свій "шикарний зовнішній вигляд" у светрі та чорних штанях, а його образ доповнила пишна чорна байкерська зачіска.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Видно, що співак не відмовив жінці на ім'я Ілона у спільній фотографії, і все ж таки навіть нарвався на компліменти, тепер у виконавця тільки букета не вистачає.

Павло Зібров, скріншот: Instagram
Павло Зібров, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Павло Зібров вирішив підтримати простих громадян та українських захисників. Артист приїхав до села Мощун, що на Київщині та дав невеликий концерт, а також встиг попозувати на камеру для своїх шанувальників.

Нагадаємо, Jerry Heil та Павла Зіброва занесло до "легітимного" Віктора Януковича: "Зіграв чималу роль".

Раніше повідомлялося, власник привабливих вусів Павло Зібров встановив незвичайний рекорд: "Друзі, ви найкращі...".

Також, Павло Зібров міцними вусами підтримав бойовий дух українців: "Хочете приєднатися?".