Зовсім недавно актриса "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару виставила в Instagram Stories інформацію про концерт, який вийде зовсім скоро.

Вона заінтригувала шанувальників якимось "єдиним Кварталом", який буде з'єднаний між основним складом та відгалуженням "Жіночий квартал". Гумористичне захід має благодійну функцію.

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories
Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories

"Ти зможеш від щирого серця посміятися над ворогом, щоб підтримати бойовий дух і підняти собі настрій. В одному з номерів актори покажуть те, про що вже давно жартують, але ніхто ще не бачив - концерт Кобзона в пеклі. Також ти дізнаєшся, що відбувається в штабі окупантів останніми секундами перед прильотом Хаймарса", - йдеться у публікації.

А ось Ірина Сопонару займеться іншим питанням. Вона з Володимиром Шумком постарається довести, що на інтимний сайт OnlyFans можна подивитися зовсім з іншого боку - з волонтерської.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Кварталівці, скріншот з відео
Кварталівці, скріншот з відео

А ще гумористи вирішили поєднати зусилля із зірками українського шоу-бізнесу, які заспівають на сцені у перервах.

Нагадаємо, комік з "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Як повідомляв "Знай.uа", Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."

Знай.ua писав, Таня Песик з "Жіночого кварталу" показала, як жінки руйнують життя чоловікам: "Що робити?"