Відомий український виконавець Макс Барських зовсім недавно анонсував нову пісню, прем'єра якої була призначена на 28 жовтня 2022 року.

Тоді ж артист і дав послухати маленький шматочок цієї композиції, записаної у колаборації зі співачкою "ETOLUBOV". Трек дуже ліричний і розповідає про ніжні почуття, які ми й бачимо між ним із дівчиною.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

У підписі до публікації вони навели невелику статистику про представниць прекрасної статі, яким від початку повномасштабної війни довелося виїхати з України до Європи, де безпечніше.

"З 24 лютого 5650272 жінок та дітей виїхали з України. 8 місяців жінки та чоловіки перебувають у розлуці. Їхнє кохання живе у смартфонах", - йдеться там.

На невеликому фрагменті Макс Барських ніжно дивиться на дівчину, погладжує руками її волосся та, можливо, навіть хоче її поцілувати.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/
Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/

"А я не покинула, ми сиділи разом у підвалі! Досі спускаємося! Тому що залишати один одного в біді не можна! Разом краще!", "Так, вже 8 місяців розлуки", "Нехай кожне серце, що любить, дочекається своєї половинки, дружини своїх чоловіків, мами своїх діток!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Макс Барських заінтригував українців чуттєвим дуетом із молодою артисткою: "Це має бути..."

Як повідомляв "Знай.uа", Макс Барських показав, як кіт-мем Степан "засвітив" під його пісню: "Вже майнув пару келихів"

Знай.ua писав, Макс Барських показав, хто насправді підірвав Кримський міст - Алан Бадоєв оцінив: "А тепер по Кремлю"