Відома українська артистка Оля Цибульська завжди славилася своєю прямолінійністю, коли їй щось не подобається. Цього разу вона пройшла перевірку хейтерами і відповіла на їхні коментарі.

Зробила вона це у новому сюжеті програми "Життя відомих людей", де регулярно розкривають нові подробиці про знаменитостей.

Цього разу дівчину покликали для того, щоб вона відповіла на деякі коментарі хейтерів, а такі, як виявилось, справді є. Не всім подобається така прямолінійність дівчини.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

"Розлучниця….Славця, це ти? Відразу згадується, як розбомбила родину Дзідзьо. Розбомбили ми російський військовий корабель, а родину Дзідзьо я не чіпала" – каже одразу ж українська артистка.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Справа в тому, що після розлучення популярного артиста по мережі почали поширювати чутки про їхній роман з Олею. Крім того, його колишня дружина також була в цьому впевнена, і тому в них завжди були напружені стосунки. Через деякий час ситуація вирішилася, і артистка навіть показала свого чоловіка, з яким вони багато років разом.

Про чоловіка також був коментар. Користувач вважає, що не потрібно було стільки часу інтригувати народ, тому що через це на артистку вилилося так багато бруду. Звичайно ж, у "гострої на мову" Олі відразу знайшлася відповідь.

Оля Цибульська і Дзідзьо, фото з журналу Viva
Оля Цибульська і Дзідзьо, фото з журналу Viva

"Мені здається, що погані коментарі пишуть тільки не дуже хороші люди. І весь той бруд, який лився в мій бік, стікав, тому я не хвилююся" - йдеться у відповіді.

Знайшли її аккаунт та громадяни Росії, які закликали вивчати її російську мову. Дочитувати коментар дівчина не стала, і лише поставила хештег "яригаю".

Нагадаємо, що Оля Цибульська показала українцям, як поводитися за кордоном - інструкція для туалету

Раніше повідомлялося, що Оля Цибульська згадала, як українці ганьблять країну в Європі .

Також, Оля Цибульська поїхала за кордон і розмріялася про молодого жеребця