Даша Астаф'єва - відома українська виконавиця та модель, що набула популярності за допомогою журналу Playboy та складу групи NikitA.

Зараз вона виставила лише одну Instagram Stories після попередньої публікації цього тексту у Twitter. Нещодавно вона зверталася до гонщиків на дорогу, яка видає дуже гучні звуки. І не припиняють ганяти, навіть попри повномасштабну війну. А зараз Даша розповіла про сон, у якому постала Ані Лорак.

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот youtube
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот youtube

Звісно, ​​вони з українською співачкою, яка зрадила Батьківщину, не були ніякими подругами, поки Астаф'єва спала. Більше того, модель дуже хотіла її побити. Однак цього не вдалося зробити.

"Снилася Ані Лорак. Що вона з'ясовує зі мною, чого я зла... ну і за класикою як уві сні, п*здюлей дати їй нереально. Махала-махала...", - пише Даша Астаф'єва у публікації.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories
Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories

"Запитала бабу до чого таке сниться, авторитетно заявила, що якщо ви почали бійку, то чекайте на круті проекти", "Це так забуває, що уві сні майже нереально дати комусь порки", "Моя бабуся казала: бити кого- то уві сні - це добре, почнеться велика добра справа", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва показала свою головну "конкурентку", яку забула одягнути: "Отримаєш..."

Як повідомляв "Знай.uа", Ані Лорак заговорила українською і їй готові пробачити зраду: "Теплі слова"

Знай.uа писав, Даша Астаф'єва похвалилася своїми чарівними батьками в молодості: "Невістка тут я"