Відома українська співачка, а також головна героїня 2 сезону шоу "Холостячка", Злата Огнєвіч поділилася з шанувальниками новим роликом, що спокушає. Таким способом вона просуває свій сингл.

Пост був опублікований на її сторінці у соціальній мережі Instagram, Активним користувачем якої вона є. Регулярно публікуються особисті кадри, знімки з проєкту "Холостячка", а також різні ролики з просуванням її особистої творчості.

Злата Огнєвiч, фото: Instagram
Злата Огнєвiч, фото: Instagram

Цього разу в посту Злата Огнєвіч нагадала всім про свою композицію під назвою "Клинок", а також кліпом на неї. Там можна побачити частину ролика на нову пісню. Для зйомок дівчина використала досить відвертий образ, який супроводжувався такими ж рухами.

Спочатку Злата з'являється в одному пальті, після чого поступово його позбавляється, і залишається в одному боді чорного кольору, який підкреслює її струнку фігуру.

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Дякую за те, що слухаєте КЛИНОК 🗡СКОРО співатимемо разом на концертах! Посилання на кліп - у шапці профілю. Ціную Ваші коментарі, емоції! Знайте, ми разом творимо НАШУ історію" - йдеться у повідомленні під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"І відео та голос і сама пісня - прям Огнєвіч🔥 ставлю на репіт❤️🙌"; "Та й до речі Океан теж мій фаворит ❤️ Українська мова не моя рідна, але пісня грає днями на проліт, я багатьох підсадила на неї 😈))" .

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч подарувала українцям промінчик надії.

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч підказала, що допоможе українцям вижити цієї зими за умов війни.