Відома українська акторка Ольга Сумська, яку пам'ятають та люблять мільйони завдяки ролі "Роксолани", продовжує морально підтримувати українських жінок. На цей раз зірка вирішила відверто поговорити про жіноче здоров'я. Актриса нагадала, що в середньому жінка понад 30% свого життя проводить у період менопаузи.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги Сумської у мережі Instagram.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

"Ми навіть не уявляємо, яка жахлива статистика нервових розладів у жінок під час цієї жахливої війни. Але за будь-яких обставин потрібно знаходити сили не втрачати життєву енергію!

Тож я хотіла б поговорити відверто про відверте, а саме про те, чого так бояться жінки, про те, що переживає кожна без винятку – це МЕНОПАУЗА. Адже 18 жовтня всесвіт відзначив міжнародний день менопаузи. Уявіть собі жінка 30% свого життя проводить у періоді менопаузи! Отже, у період кожна повинна пам'ятати, що клімакс – це вирок.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ми повинні продовжувати жити щасливим життям і в жодному разі не терпіти, а йти до лікаря та знаходити рішення через гормональну терапію. При будь-яких нездужаннях, як тільки бачите зміни у зовнішності, настрої чи самопочуття – треба йти до лікаря.

Зараз із нашим темпом життя, стандартами краси та медициною, доглядом за собою – можна бути красивою, бажаною, здоровою у будь-якому віці. І з менопаузою та без. Так, ми звикли чекати, поки все минеться, що є найбільшою нашою помилкою. І замість лікаря ми витрачаємо на дорогі креми, шампуні, якісь незрозумілі процедури з голками, походи до психолога купу грошей!

А насправді ці проблеми може виявити та вирішити ваш лікар-гінеколог, а також допомогти вам домовитися з природою та компенсувати нестачу жіночих гормонів – наслідком якого і є клімакс. Це глибша проблема, яка може призвести до серйозних проблем у майбутньому. Будьте завжди здорові та не забувайте любити себе!", - розповіла Ольга Сумська.

Публікація Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Публікація Ольги Сумської, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Ольга Сумська закрилася в коморі з двома красенями під час повітряної тривоги: "Дарують море кохання".

Раніше повідомлялося, "100% бавовна": Ольга Сумська зробила те, чого від неї українці не чекали – справжня патріотка.

Також, Ольга Сумська страждає через цькування земляків і боїться того, що її зятя з Росії відправлять на війну: "Дуже важко".